Rólunk

Az OffiKit csapata, az Officium Szolgáltató Kft. keretein belül, piaci igény alapján létrehozott, önálló egységként, kreatívan együttműködő kollégák egysége.

A munkaerőpiacon egy ideje tapasztalható, a korábbi javadalmazási, és motivációs rendszerek fokozatos elavulása. Ezzel párhuzamosan, viszont rohamosan fejlődnek azok a technológiák, melyek megfelelő hátteret és körülményeket biztosítanak a „home office” (távmunka vagy otthoni munkavégzés) leghatékonyabb és legeredményesebb működtetéséhez.

E megújulási folyamat részeként az új munkavállalói generációk számára a megváltozott gazdasági keretek között olyan alternatív megoldást kell kínáljanak a munkaadók, melynek munkaerőmegtartó ereje annak változatosságában és egyediségében rejlik.

Fentiekkel összhangban, olyan új, egyedi lehetőséget kínálunk partnereink – HR vezetők és a Management – számára, mellyel lépést tarthatnak a piacot átformáló trendekkel, brandjüket vonzóvá tehetik jövőbeli, potenciális és már meglévő munkatársaik számára.

Segítünk a munkavállalói élmény teljesebbé tételében. Emelkedjen ki a piac többi foglalkoztatója közül! Erősítse brandjét OffiKit-tel!

Velünk beköltözhet az ideális irodába, amit velünk, otthon talál!

Igazodunk ingatlanának már meglévő belsőépítészeti adottságaihoz, igény esetén az OffiKit-en felül egyedi bútortervezéssel, új belsőépítészeti megoldásokkal, designnal segítjük összehangolni a két életteret.

Szolgáltatási portfóliónk:

  • belsőépítészeti megoldások,
  • feladatra és személyre szabott IT infrastruktúra biztosítása, igény szerinti egyedi kiegészítőkkel kombinálva,
  • egyedi bútortervezés és -gyártás,
  • kiegészítők tervezése, gyártása,
  • igény esetén IT üzemeltetés a legmagasabb (5.) biztonsági szint garantálásával.

Ajánlatkérés oldalunkon, kérjük küldje meg személyre szabott igényeit, melyekkel kapcsolatban 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Olyan irodai alternatívát kínálunk, melyben minden eszköz és technológia adott a munkaerő ideális foglalkoztatására.

OffiKit: iroda az otthonodban!

Hatékony munkaidő-kihasználást tesz lehetővé.

Kellemes, mégis feladatcentrikus környezetben.

Támogatja a „work life balance” megteremtését és folyamatos fenntartását.

Rugalmas munkaidőt tesz lehetővé.

Teszi mindezt egészséges, ergonómikus körülmények között, alternatív, – testtartást javító – kiegészítők alkalmazásával.